Csapatunk

akik Önökért dolgoznak

PCR gyorsteszt

Schneider Zsolt

Ügyvezető igazgató, tulajdonos

A 2021- es év az egészségügy számára a nagy változások éve, de ugyanakkor a lehetőségek tárháza is.

Közel 18 éves egészségügyi tapasztalattal a hátam mögött úgy döntöttem, hogy egy saját vállalkozásba kezdek és így alapítottam meg alapító társammal Tóth Mónikával a “Schneider-Med Légzésterápia és Diagnosztika” szakrendelőt, ahol családias környezetbe fogadjuk odaérkező pácienseinket.

Tanulmányok, szakmai tapasztalatok:

– 2003-ban végeztem a Semmelweis Szakképző iskola általános ápolói szakán, amely után a Gyulai Pándy Kálmán Korház kirendelt tüdőgyógyászati telephelyen dolgoztam mint ápoló.


-2011-ben végeztem el a Szent István Egyetem Egészségtudományi és Környezetegészségügyi Intézet Egészségügyi szervező, Egészségturizmus- szervező szakirányt.


-2008-2021-ig a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet rehabilitációs osztályán dolgoztam mint ápoló és betegedukátor. Az intézményben működő sóbarlang vezetése is az én feladatom volt, ahol nagy tapasztalatot szereztem a közvetlen beteg kommunikációban, és egy betegoktatási rendszert is kidolgoztunk kollégáinkkal.

Bízom abba, hogy ezt a tudást tovább tudom fejleszteni és sikeresen fogom beépíteni a vállalkozásomba is.

tüdőgyógyász magánrendelés

Tóth Mónika

Operatív vezető, tulajdonos

Meggyőződésem, hogy a mai világban a meglévő tudást, képességet kell a gyakorlatban minél magasabb, szintre emelni, annak állandó fejlesztésével együtt.

Húsz éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött arra a következtetésre jutottam, hogy minden szakmát lehet jól, kevésbé jól vagy akár renitens módjára végezni, de a fejlődést, az igazi eredményeket csak a precíz, lelkiismeretes, és kitartó munkával lehet elérni. Ezzel az indíttatással vágtam bele ebbe az új izgalmas vállalkozásba.

Tanulmányok, szakmai tapasztalatok:

-2000-ben végeztem a Beregszászi Egészségügyi Szakközép Iskola általános ápolói és asszisztens szakán, majd a Beregszászi Korház Traumatológiai osztályán dolgoztam, ápolónőként.

-2008-tól a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet rehabilitációs és krónikus vezető ápoló ként dolgozom.

-2012-ben a Szent István Egyetem, Gazdasági, Agrár-és Egészségtudományi Karon végeztem diplomás ápolói szakon.2014- ben a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar egyetemi okleveles ápolói szakán végeztem.

pulmonológia

Dr. Várdi Katalin

Tüdőgyógyász, alvásmedicina, rehabilitátor

A nem daganatos tüdőbetegségek és az alvásbetegségek teljes spektrumával foglalkozik.

1989-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd pályáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Tüdőgyógyászati Klinikáján kezdte.

Két évet töltött az Oxfordi Egyetem Pulmonológiai Osztályán, ahol megismerkedett az alvásmedicinával. 2007-ben került a Törökbálinti Tüdőgyógyintézetbe, ahol először a járóbeteg rendelést, majd pedig a légzésrehabilitációs osztályt és alváslabort vezette. Munkája integráns részét képezte a krónikus tüdőbetegségek ellátása a diagnózis pillanatától a teljes lefolyás során. Az intézeti munkáját 2018-ban fejezte be.

Tagja a Magyar Tüdőgyógyász Társaság és a Magyar Alvásdiagnosztikai – és Terápiás Társaság Vezetőségének. 2010-től magánrendeléseket is folytat. 

Az utóbbi években mindinkább komplex, személyre szóló légzésterápiát dolgoz ki a hozzá fordulók számára, melynek része a légzőtorna, a sport, a nordicwalking és a kerékpározás mellett a jógalégzés különböző formái és a tudatos éneklés is. Legfontosabb erősségének szemléletét tartja: nem egyszerűen betegségben, hanem egész emberben gondolkodik, és a hozzáfordulók problémáját mindig komplexen, sok nézőpontból tekinti át, és ha szükséges sok nagyszerű orvos barátja segítségét is igénybe veszi egy-egy nehezebb kérdés megoldásában.

A “SingLung” módszer egyik kidolgozója és a “Légzéssel a élekért” kórus társalapítója. 

Férje, Csaba Iván, közgazdász, 4 gyermekük közül 3 már kirepült.

diagnosztika

Dr. Nagy Dóra

Tüdőgyógyász szakorvos

Tanulmányaimat 2015-ben fejeztem be a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd ugyanezen évben  megkezdtem szakképzésemet a törökbálinti Tüdőgyógyintézet felnőtt aktív részlegén.

Tüdőgyógyász  szakorvos címemet 2021 májusában szereztem meg. 

Pulmonológusként részt veszek a járó- illetve fekvőbeteg ellátásban és másfél éven keresztül Intézetünkben a COVID-19 betegek ellátását végeztem a frontvonalban.

Mindennapi munkám során fontos számomra a betegeim teljes körű tájékoztatása, a bizalmi orvos-beteg kapcsolat kialakítása.

Munkámat igyekszem a lehető legmagasabb szinten művelni, így rendszeresen képzem, fejlesztem magam, rohamosan fejlődő szakterületemen.

Dr. Rónai László

Ideggyógyász, idegsebész, pszichiáter főorvos

Rónai László Budapesten született, nős, két fiúgyermeke és két fiú unokája van. Valamennyi iskoláját szülővárosában végezte.

Tagja lett az egész világot átfogó EC/IC bypass studynak, Ennek kapcsán évente vett részt nemzetközi tudományos összejöveteleken. (Amszterdamban, Bécsben, Bordeaux-ban, Budapesten, Odenseben Prágában, Rómában) majd 1983-ban, már idegsebész főorvosként visszatért a székesfehérvári kórházba. 1984. első felében vendégorvosként Bécsben az Egyetemi Idegsebészeti Klinikán dolgozott. 1996-ig rendszeresen vett részt műtétekben és képezte magát tovább a Johannes Guttenberg Egyetem Idegsebészeti Klinikáján Mainzban, ahol aztán fiatal kollégáját is egy éves ösztöndíjas álláshoz segítette.

Emellett nagy erőfeszítéseket tett Székesfehérváron az idegsebészet kialakításáért és elfogadtatásáért. 1996-ban ennek eredményeként létrejött a Kórház Idegsebészeti Részlege és pár évvel később az Idegsebészeti Osztály, aminek első, alapító osztályvezető főorvosa lett.

Az orvos munkatársak valamennyien „saját nevelésűek” voltak. Tagja az Európai Idegsebészeti Társaságnak, a Magyar Idegsebészeti Társaságnak, alapító tagja a Magyar Gerincgyógyászati, a Magyar Neuroradiológiai és a Magyar Neuroonkológiai Társaságnak. Számtalan be!- és külföldi idegsebész kongresszuson vett részt, előadást tartott Grazban, Londonban, itthon Balatonfüreden, Miskolcon, Bükfürdőn.

Négy éven át volt tagja az Idegsebészeti Szakmai Kollégiumnak. 1995-ben Idegsebészeti Napot szervezett Székesfehérváron az idegsebészet népszerűsítése céljából, ezen valamennyi magyarországi idegsebészet képviseltette magát, előadók pedig a négy magyarországi Idegsebészeti Tanszék vezetői mellett Bécsből, Frankfurtból, Mainzból érkeztek. 2003-ban a Magyar Idegsebészeti Társaság Kongresszusának szervezője és házigazdája volt Székesfehérváron.

Résztvevők Európa számos országa mellett Japánból is jöttek. 2006-ban az Egyesült Arab Emirátusok idegsebészeti ellátásával ismerkedett Dubaiban, Al Ainben és Abu Dhabiban. Munkáját több kitüntetéssel ismerték el: Szent György Emlékérem, Berzsenyi Díj, Pro Sanitate Díj, Államalapító Szent István Király Emlékérem és Díj. 2013-ban vált meg az osztályvezető főorvosi beosztástól, de a Kórháztól és az Osztálytól nem, a mai napig részt vesz az idegsebészeti ellátásban, más Intézetekben pedig neurologusként is dolgozik.

Tanulmányok, szakmai tapasztalatok:

1965-ben felvették a Budapesti Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karára, ahol 1971-ben summa cum laude minősítéssel kapta meg diplomáját.

A Fejér Megyei Kórház Ideg-Elmeosztályán kezdett dolgozni, ahol 1975-ben neurológiából majd 1977-ben psychiátriából szakvizsgázott. Dr. Mezei Béla osztályvezető főorvos javaslatára és támogatásával 1975. október végétől az Országos Idegsebészeti Tudományos Intézetben neuroradiológiát tanult. 1978-ban Dr. Pásztor Emil akadémikus az Intézet munkatársai közé hívta. 1981-ben idegsebészetből is szakvizsgát tett. Az Intézetben azonnal bekapcsolódott a tudományos munkába.

Dr. Somogyi Péter

Belgyógyász, kardiológus szakorvos

Főállásban a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Kardiológia
Osztályán dolgozom, ahol tapasztalatot szereztem a magas vérnyomás, a
koszorúér-betegség, a szívelégtelenség és a szívritmuszavarok
diagnosztikájában és kezelésében.

Tanulmányok, szakmai tapasztalatok:

2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán,
majd szakvizsgát szereztem 2016-ban belgyógyászatból és 2019-ben kardiológiából.

Dr. Bencsik Nóra Mária

Dr. Bencsik Nóra Mária

Belgyógyász, diabetológus szakorvos

Szakmai tevékenység

-2013.10.01 – 2020.09.30: Péterfy Kórház és Rendelő Intézet II. Belgyógyászati – Kardiovaszkuláris Osztály (angiológia, diabetológiai, kardiológiai profil) osztályos orvos, illetve 2020-tól önálló diabetológia szakrendelés keretein belül T1DM és T2DM betegek ellátása (Dr. Kocsis Győző vezette Péterfy Kórház Diabetológiai Szakrendelés – Inzulinpumpa Centrum)

-2020.10.01 kezdettel Dr Romics László Szakrendelő (Érd), Diabetológiai Ambulancián szakrendelés

-2020.10.02 kezdettel Dél-Budai Egészségügyi Szolgálat, Infúziós terápia és Diabetológia Ambulancia kúraszerű ellátás, diabetológia szakrendelés, oltóorvosi feladatok ellátása

-2021.01.01 – 2021.06.30: Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálata szakrendelés, Diabetológiai és Belgyógyászati Szakrendelés

-2021.12.01 kezdettel Central Clinic (Budapest VII. kerület), diabetológia magánrendelés

-2022.06.01 kezdettel Health and Youth Egészségközpont, diabetológia magánrendelés

Tanulmányok, szakmai tapasztalatok:

Szakmai gyakorlatok:
-2015. OKTPI XIV. Tüdőbelosztály: belgyógyászati képzés, pulmonológiai gyakorlat
-2015. Szent Imre Kórház Sürgősségi Osztály: belgyógyászati képzés, SBO gyakorlat
-2018. Dél-Pesti Centrum Kórház Haematológiai Osztály: belgyógyászati képzés, haematológia gyakorlat
-2018. Dél-Pesti Centrum Kórház Infektológia Osztály (Dr. Prinz Gyula): belgyógyászati képzés, infektológia gyakorlat

Tanulmányok:
-2013. szeptember 16. diploma: Debreceni Egyetem Orvos-és Egészségtudományi Centrum Általános Orvostudományi Kar Általános Orvos szak Diplomamunka: DEOEC Reumatológiai Tanszék: Osteoporosis szisztémás sclerosisos betegeink körében
-2019. április 10. Semmelweis Egyetem: Belgyógyászat szakorvosa
-2021. november 17.: Diabetológia licenc vizsga

Tudományos tevékenység:
-2019 szeptember: Fiatal Diabetológusok Fóruma: önálló előadás
-2021 szeptember: Magyar Diabetes Társaság: önálló előadás

Nyelvvizsga:
-Angol Felsőfokú (C1) nyelvvizsga
-Német Középfokú (B2) nyelvvizsga

légzésterápia

Tóth László

Kommunikációs referens

Motivált és alkalmazkodó mozgáskorlátozott személy vagyok, aki képes a magas szinten kiszolgálni az ügyfeleket és hozzájárulni a vállalkozás eredményeihez. Lelkesen dolgozom csapatban, szívesen tanulok és megosztom tapasztalataimat a kollégákkal, nyitott vagyok a kihívásokra.

Tanulmányok, szakmai tapasztalatok:

-2019-ben végeztem a Kárpátaljai II Rákóczi Ferenc Főiskola filológia, angolnyelv és irodalom szakon.

A magyar és ukrán nyelvet anyanyelvi szinten beszélem, illetve az angol és orosz nyelvekből pedig felsőfokú végzettséget szereztem.

A jó kommunikációs készségem mellett felhasználói szinten kezelem a webes felületeket és irodai alkalmazásokat.

Jelentkezzen be rendeléseinkre az alábbi telefonszámon, vagy e-mailban!

Itt írhat nekünk levelet!

Térkép

Azonnali hívás

Weboldalunkon sütiket használunk. A weboldal kizárólag az oldal működéséhez feltétlenül szükséges és munkamenet támogató, az egyes felhasználói munkamenetek azonosítására szolgáló sütiket (cookies) használ. A weboldalon alkalmazott funkcionális sütikről bővebb tájékoztatást a „További információk” gomb megnyomásával érhető el. További információk

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás